Cégünket az 1990-es évek elején egy gazdasági tanácsadó, Dr Gyarmati Gábor alapította. Felismerte, hogy egyre gyorsuló világunkban a cégek vezetõinek figyelme nem terjedhet ki mindenre és gyakra elkél egy egy speciális területen a szakszerû segítség.

A cég mûködését gazdasági és jogi tanácsadással kezdte. Hamar feltámad azonban az igény a szakszerû segítségre egy másik területen is, mégpedig az informatika területén.

A cég vezetése úgy döntött, hogy partnerei kérésére elindítja ezt az üzletágat is. Ez a terület nem várt sikert aratott. Mára már a cég profilja teljes egészében az informatikai tanácsadás és szolgáltatás. Célunk, hogy önnek olyan irodai környezetet teremtsünk, ahol a számítógép nem szükséges rossz, hanem egy olyan segítség, amely minden nap segítségére van. Alkalmazásainkat mindig a megrendelõ igényei szerint alakítjuk, szaktudásunkkal segítjük Öt a megfelelõ döntés meghozatalában. Ha a megálmodott rendszer mégsem válna be, bármikor újra átalakítjuk azt.

Szeretnénk ha minden megrendelõnk elégedett lenne velünk és ezért megpróbálunk mindent megtenni, hiszen egy elégedett vevõ a legnagyobb elismerés a mai világban!